Navigácia

  • Dokumenty potrebné pri nástupe do MŠ

    Na základe rozhodnutia Ministerstva školstva SR je potrebné pri násupe do materskej školy odovzdať vyplnené a zákonným zástupcom podpísané dokumenty Vyhlásenie o zdravotnom stave a Zdravotná dotazník. Ak je to možné, doneste tieto dokumenty. Ak nemáte možnosť vytlačiť si, vyplníte ich pri nástupe dieťaťa ráno.

    vyhlasenie

    zdravotny dotaznik

  • Oznam pre MŠ

    Oznamujeme zákonným zástupcom detí, že materská škola bude dňa 31.8.2020 z organizačných dôvodov zatvorená. Nástup do MŠ je 2.9.2020.

  • Návrat do školy 2

    Vážení rodičia,

    na základe Rozhodnutia MŠVVaŠ o obnovení vyučovania a na základe rozhodnutia obce Štiavnické Bane Vám oznamujem, že v ZŠ s MŠ M. Hella v Štiavnických Baniach bude od 22. júna 2020 obnovené školské vyučovanie pre žiakov 6. až 9. ročníka ZŠ.

    Návšteva školy v danom termíne je dobrovoľná a rozhoduje o nej zákonný zástupca žiaka. Žiadame Vás, aby ste triednemu učiteľovi svojho dieťaťa do 16. 6. 2020 oznámili , či Vaše dieťa od pondelka 22. 6. 2020 nastúpi do školy.

    Ďakujeme.

  • Návrat do školy 1

    Vážení rodičia, v rámci hygienických opatrení vás žiadame, aby ste nevstupovali do budovy školy (za drevené dvere vedúce na chodbu). Keď idete vyzdvihnúť svoje dieťa z klubu, zavolajte učiteľke, s ktorou v tom čase dieťa je alebo sa obráťte na dozor na dolnej chodbe. Dieťa privedieme. Ďakujeme za porozumenie.

  • Návrat do školy pre žiakov 1. - 5. ročníka

    Dobrý deň. Prosíme rodičov, ktorí majú záujem o dobrovoľné vyučovanie pre svoje deti 1. až 5. ročníka v čase od 1. júna 2020, aby túto skutočnosť nahlásili triednym učiteľov svojich detí. Čím skôr, tým lepšie, aby sme mohli zorganizovať vyučovanie. Ďakujeme a tešíme sa!

  • Zápis do 1. ročníka

     

    Ak si chcete ušetriť vypisovanie údajov na zápise, vyplňte prosím elektronickú prihlášku

  • Online vyučovanie

    Vážení rodičia a žiaci. Od zajtra, 25.3.2020 štartujeme vyučovanie cez internet. Budete potrebovať prístup na internet a aplikáciu Zoom. Inštrukcie obdržíte od triednych učiteľov Vašich detí behom dnešného dňa, hlavné je ID číslo jednotlivých učiteľov a časy, kedy je potrebné prihlásiť sa. Veríme, že touto bezpečnou formou budeme môcť pokračovať vo výučbe, ktorá bude podobná reálnej škole a bude deti baviť. Dôrazne Vás žiadame, aby ste v tejto ťažkej situácii spolupracovali so školou a spravili všetko pre to, aby mohlo čo najviac napredovať vzdelávanie. Sledujte našu stránku a komunikujte s učiteľmi.

  • Presunutie termínu DOD a zápisu

    Kvôli uzatvoreniu školských zariadení z dôvodu šírenia koronavírusu Vám oznamujeme, že termín zápisu do prvého ročníka, ako aj termín Dňa otvorených dverí v ZŠ s MŠ M. Hella Štiavnické Bane, je PRESUNUTÝ na iný termín, o ktorom Vás budeme včas informovať. Ďakujeme za porozumenie.

  • Samoštúdium

    Vážení rodičia, podľa Usmernenia ministerky školstva vo veci prerušenia vyučovania v školách, ktoré je zapríčinené šírením koronavírusu, je našou povinnosťou zabezpečiť samoštúdium žiakov. Oznamujeme Vám, že prácu na doma budeme žiakom zasielať prostredníctvom EduPage a formou sms správy vždy v pondelok a v stredu na nasledujúce dni. Oznam Vám bude zasielať triedny učiteľ, na ktorého sa môžete obrátiť aj s prípadnými otázkami.

  • Oznam

    Vážení rodičia,
    na základe rozhodnutia krí­zového štábu SR v súvislosti s koronaví­rusom Vám oznamujeme, že ZŠ  s MŠ  M. Hella bude od 13.3.2020 do 29. 3. 2020 zatvorená. O ďalšom postupe Vás budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie a dôveru. 

  • Riaditeľský oznam

    Vážení rodičia, riaditeľ ZŠ s MŠ M. Hella v Štiavnických Baniach vyhlasuje na deň 13. 3. 2020 (piatok) chrípkové prázdniny z dôvodu absencie žiakov (35%). O ďalšom postupe (po rozhodnutí krízového štábu SR) v súvislosti s koronavírusom Vás budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie a dôveru.

  • Rušíme Deň otvorených dverí

    Ospravedlňujeme sa deťom, rodičom a všetkým Vám, ktorí ste sa tešili na Deň otvorených dverí v našej škole. Z dôvodu prevencie pred šírením koronavírusu bolo odporučené zrušiť všetky verejné podujatia. Uvedomujeme si vážnosť situácie, a preto sme sa aj my rozhodli Deň otvorených dverí na našej škole PRESUNÚŤ NA INÝ TERMÍN, o ktorom Vás budeme včas informovať. Ďakujeme za pochopenie.

  • Usmernenie ku koronavírusu

    Dobrý deň.

    Prosím, preštudujte si usmernenie Ministerstva školstva SR v súvislosti so šírením koronavírusu.

  • Deň otvorených dverí - ZRUŠENÉ

    Dňa 12.3.2020 Vás srdečne pozývame na deň otvorených dverí. Otvorené hodiny budú v čase od 8:00 do 9:35, potom bude nasledovať prezentácia školy do 10:30.

    Rozvrh:

    1. ročník:  MAT, SJL Mgr. Hudáková

    2. ročník: SJL Mgr. Pataky a ANJ Gerhard

    3. ročník: ANJ Ing. Vicianová, Gerhard, PRI Mgr. Abrahámová

    4. ročník: SJL Mgr. Smutná, MAT Mgr. Matúšková

    5. ročník: MAT Mgr. Trubanová, INF PaedDr. Červenka

    6. ročník: SJL Mgr. Furdáková, MAT Mgr. Trubanová

    7. ročník: MAT PaedDr. Červenka, SJL Mgr. Furdáková

    8. ročník: SJL Mgr. Slúková, ANJ Ing. Vicianová

    9 ročník: BIO Mgr. Abrahámová, DEJ Mgr. Blaho

  • Školský karneval

    V piatok 21.2.2020 bude prebiehať v škole karneval. Všetci sa tešíme na skvelé masky a dobrú zábavu.

  • Fašiangový sprievod

    Milí rodičia a žiaci, srdečne vás pozývame dňa 15.2.2020 na fašiangový sprievod. Vyráža sa o 15:30 zo školy. Pred kultúrnym domom sa budú predávať zabíjačkové špecality.

  • Koniec zbierky pre Keňu

    Dňa 7.2.2020 končí zbierka pre Keňu. Chceme sa všetkým poďakovať, ktorí zatiaľ prispeli.

  • Oznam o platbe za krúžky

    Z dôvodu zmeny VZN v obci Štiavnické Bane oznamujeme rodičom a zákonným zástupcom, že v druhom polroku šk. roka 2019/2020 bude potrebné uhradiť poplatok za krúžkovú činnosť. Ide o sumu 2€ mesačne, pričom nezáleží, koľko krúžkov dieťa v našej škole navštevuje. Celkový poplatok do konca šk. roka teda bude 10€. Prosíme uhradiť celú sumu 10€ do 29. 02. 2020 na

    číslo účtu: SK44  5600 0000 0014 1930 3005

    variabilný symbol: 20

    do poznámky zadať: CVC, meno žiaka

  • Pomoc žiakom v Keni

    Pomôcť školopovinným deťom v Keni môžu aj naši žiaci. Stačí, keď do školy prinesú ako dar školské písacie pomôcky (perá, ceruzky, pastelky, fixky a pod.), alebo malú finančnú hotovosť. Zbierka pre Keňu trvá do 7. 2. 2020. Viac o škole v Keni sa dozviete na

  • Autobusy od 27.1.2020

    Spomínané pokračovanie premávania spojov bude vďaka dohode medzi ZMOS región Žiar nad Hronom a SAD Zvolen z dnešného dňa.

Novinky

Kontakt

  • Základná škola s materskou školou Maximiliána Hella
    Zš S MŠ M. Hella Štiavnické Bane č. 128, 969 81
  • 0918 965333

Fotogaléria